Moramo posebno da naglasimo činjenicu da smo tražeći najbolji e-commerce sistem koji bi koristili  na našim platformama došli do šaltera crnogorske komercijalne banke  i  tamo dobili sve informacije i uslove koji se moraju ispuniti  za korištenje njihovog servisa.  Znajući da je to jedan od najnaprednijih sistema te vrste na Balkanu pa i šire i da ga koriste sve velike kompanije u Crnoj Gori  samo smo se nadali da ćemo biti u tu grupu povlaštenih klijenata korisnika sistema.

Međutim, CKB je prepoznala potencijal koji imamo i našu namjeru da se pripremimo  za nezadrživi rast internet trgovine kod nas kao što je trenutna situacija u razvijenom svijetu.

Kompanija MANIX je vlasnik portala rezervacija.me na kojem pomoću ovog sistema možete rezervisati i kupiti karte za sportska, kulturna i druga dešavanja. Tokom godine na portalu mnesport.me treba da počne sa radom sportski webshop ali o tome ćete biti detaljno obaviješteni kad dođe vrijeme.

Sve  transakcije se obavljaju direktno preko sistema CKB-a i time je zagarantovana maksimalna sigurnost i tajnost podataka. Sve reklamacije možete podnijeti direktno CKB ili pozivom na brojeve telefona kompanije MANIX istaknute na portalima.