Očekuje nas veoma sadržajan sportski vikend na crnogorskim terenima, a kao i svakog prethodnog, naše kamere će ispratiti dešavanja i pokušati da prenesu makar dio atmosfere.

Subotnjim duelima 15. kola nastavlja se i najkvalitetnije domaće takmičenje u fudbalu, a kao i sva prethodna, i ovo ćete biti u prilici da gledate u DIREKTNOM PRENOSU na našem portalu u subotu od 13 časova.

Sportski vikend međutim počinjemo već danas (petak) petnaest minuta nakon 16 časova kada počinje premijerni meč Prve crnogorske lige za košarkašice između BUDUĆNOST BEMAXA i ROLINGA, a prenos na našem portalu počeće nešto prije prvog sudijskog zvižduka. 

Nakon završetka ovog, počinje derbi 5. kola Prve lige za odbojkaše u kojem će snage odmjeriti podgorička Budućnost Capital Plaza i aktuelni šampion Jedinstvo, jedina dva tima koja u dosadašnjem toku šampionata nijesu protivnicima prepustili niti set. Nema sumnje da će u Dvorani Univerziteta biti izuzetno zanimljivo, a svi oni koji neće biti u mogućnosti da prisustvuju spektaklu, isti od 19 časova mogu gledati u DIREKTNOM PRENOSU na našem portalu.

Veoma važan meč očekuje vaterpoliste Jadrana u okviru 6. kola Triglav A1 vaterpolo lige. Novljani će na svom bazenu pokušati da iskoriste nešto slabiju formu Partizana i nastave sjajan niz od osam pobjeda u svim takmičenjima, čime bi dodatno "umakli" Beograđanima na tabeli. Duel u Herceg Novom zakazan je za 20 časova sa obezbijeđenim DIREKTNIM PRENOSOM na našem portalu. Osim ovog, bićete u prilici da gledate i prenos duela još jednog crnogorskog predstavnika koji će biti domaćin u 6. kolu, a to je Primorac. Kotorani će u subotu ugostiti drugoplasiranu Mladost i pokušati da iznenade favorizovanog protivnika te ubilježe drugi prvenstveni trijumf. Duel počinje u 19 časova uz DIREKTAN PRENOS koji će početi 15-ak minuta kasnije.

Nedjeljni termin od 18 časova rezervisan je za plemenitu vještinu na portalu MNESPORT. Naime, Budva će biti domaćin bokserske revije "Dani Budve" u organizaciji Bokserskog kluba "Budva", a očekuje se učešće velikog broja kvalitetnih boksera iz Crne Gore, Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije, te je to svakako samo po sebi dovoljan razlog za ne propustiti. Naša kamera ispratiće ovaj događaj, a direktan prenos možete gledati klikom na sledeći LINK.